Vi skaper 3D innhold for unike varemerker og selskaper.

Vi gir liv og bevegelse til bildene, idéene eller filene du allerede har for hånd.

Vår 3D showreel

Produksjonen bak 3D animasjon

Fra visualisering av nye produkter for start-ups til siste touch til en reklame for skjønnhetsprodukter.

BigServal kan gi bedriften din et stort utvalg av ulike animasjonstjenester i 3D.

Vi forstår virkelig kompleks arbeidsflyt og hvilke prosesser som må iverksettes for å skape nydelige og unike animasjoner for markedsføring. Hos BigServal jobber vi med internasjonale klienter fra våre kontorer i Paris, London og Barcelona.

Hva er 3D animasjon?

3D animasjon er satt sammen av tre steg, hvorav alle er essensielle for at animasjonen skal fungere.

Vi er et 3D animasjonsstudio med stor erfaring, og vi forstår at det er mye som må gjøres for å skape en kvalitetsrik 3D animasjon; alt fra modellering til lysdesign til kamerabevegelser.

lightbulb-3d

3D modell, tekstur og lys

For å gi liv og kvalitet til 3D animasjonsvideoer, må de ulike elementene til 3D objekter bli laget og designet før animasjonen starter.

Hvert material reflekterer og absorberer lys, kaster skygger og oppfører seg annerledes avhengig av hvilke teksturer som er rundt.

animation-3d

Animasjon

Selve animasjonen er ikke første del av prosessen. Det er flere ting å ta i betraktning, planlegge og designe før animasjonen av det første bildet starter. Gode forberedelser er nøkkelen til å gjøre animasjonsvideoen din så realistisk og livlig som mulig.

render-3d

3D rendering

Den siste delen av prosessen innenfor 3D animasjon er 3D rendering, som sørger for å konvertere rå 3D filer til ferdige animasjoner.

Å bruke riktig verktøy for rendering prosessen er kritisk for at din 3D video skal få det riktige utseendet.

Vi benytter derfor Blender og Cinema 4D for å optimisere animasjonen og sørge for at kombinasjonen av realisme, kvalitet og hastighet er på topp.

Skapelsen av 3D animasjon

BigServal er et ledende og innovativt byrå innenfor 3D animasjon og bevegelsesdesign med et team som har produsert hundrevis av videoer.

Vi har jobbet sammen med noen av de største franske bedriftene, samt mindre selskaper, på deres 3D prosjekter. Enten du har en liten bedrift som er på utkikk etter storslagent innhold eller et byrå som ønsker en pålitelig partner som et såkalt “white label”, vil du bli møtt med åpne armer.

Alt starter med én idé. Vi gjør research, deler konsepter, mikser og matcher helt frem til idéen har fått full form og samtidig passer prosjektets målsetting.

3D bilder, virtual reality, 3D animasjon, 3D produktpresentasjon – vi ønsker at alt som beveger seg på skjermen skal se fabelaktig ut. Vårt team har en stor lidenskap for arbeidet de utfører og gir aldri opp før klienten er fornøyd.

Våre tjenester innen 3D animasjon

Vi utvikler realistiske og praktfulle CGI og 3D animasjoner for merkevarer, byråer og bedrifter i Europa. Vi snakker både norsk, engelsk, spansk og fransk.

Vi har mestret riktige teknikker for å fange publikum når de ser på dine videoer.

Vi utvikler designkonsept, skriver manus, gjør produktmodeller, animerer, produserer og leverer. I tillegg har vi god dialog med eksperter innenfor lyddesign, voice-over og musikk, slik at dine animasjoner blir fylt med mening.

Våre team inkluderer også interiørdesignere, industrielle designere, animatører og 3D artister.

darts-3d
VÅRE EKSPERTOMRÅDER

Animasjon av 3D karakterer

Dette er en av de mest komplekse kategoriene å animere.

Å bygge en karakter i 3D er en meget spesifikk oppgave. Prismarginen per minutt kan variere fra 15.000 kroner til 150.000 kroner. Alt kommer an på nivået av realisme og bevegelser du ønsker. Våre animatører kan gjøre karakteren levende ved hjelp av lys, ansiktsutrykk, samt hvordan de håndterer objekter og omgivelsene de er i. Om du sender oss en eller flere referansevideoer kan vi fortelle deg mer om dette.

VÅRE EKSPERTOMRÅDER

3D animasjon for medisin

Vi har dyp forståelse av legemiddelindustrien og helsesektoren, og derfor kan vi simulere, animere og teksturere flytende væsker, virus, mitokondria, hudlag eller hjertedunk i komplekse 3D animasjoner.

Dette er et felt som man trenger spesialisering til å utføre, og det krever mye datakunnskap, tekniske ferdigheter samt forskningsorientering. Våre resultater er av øverste klasse takket være vårt fantastiske team. Teknikken vi bruker tilbyr også et bredt spekter av fleksibilitet til laboratorier for deres MA analyser.

animacion-medica-en-3d

3D arkitektur – grafisk design

Vi har også to grafiske designere på huset som har spesialisert seg på 3D arkitektur. De er eksperter på interiør og ekstern arkitektur, 3D salgsplaner og aksonometri ovenfra. Dette er ideelt for eiendomsutviklere, landskapsarkitekter, designkontorer, interiørdekoratører, arkitekter eller produsenter. Våre fotorealistiske høykvalitets rendering kan omgjøres til video. Du kan sende oss dine bakkeplaner, DWG planer, BIM modeller eller 3D modeller via Sketchup, Revit eller Archicad.

  • Gjennomførbarhet
  • Landskapsseksjon
  • 3D aksonometri, kuttet eller ikke
  • Arkitektonisk promoteringsbrosjyre
  • Interiørdesign
  • Salgsplaner
  • Arkitekturkonkurranser
  • Plassplanlegging for kontorlokaler
  • Byggetillatelser

Storyboard, et viktig steg

Et storyboard består av miniatyrbilder som representerer din fremtidige 3D video. Du kan finne hovedscener, den generelle oppbyggingen, kamerabevegelser, overganger og styling/dekor.

 

Vår prosess

Hvordan lages 3D animasjonsvideoer?
Uansett hvilke teknikker vi benytter oss av eller hvor kompliserte animasjonene skal være, følger vi alltid de samme stegene for å skape dine videoer.

noctambulos

Manusskriving

Uavhengig av om din video inneholder en dialog eller ei, vil et manus sørge for å bygge opp en ramme rundt videoen.

video-strategist

Storyboard og design

Denne delen av prosessen stiller inn det generelle utseendet til din video, samtidig som du får en idé om hvordan hver scene vil ta form.

archivos-fuente

Animasjon

Som et animasjonsbyrå er dette selvsagt vårt levebrød. Vi skaper 3D animasjon fra bunn, og sørger for sømløse overganger og eksepsjonell kvalitet.

edicion-ilimitada

Voice-over og musikk

Det siste steget av produksjonsprosessen er å bygge inn musikk og/eller voice-over. Dette er med på å hjelpe publikum å forstå fordelene med din merkevare eller ditt produkt, samtidig som at hele videoen får et livlig og engasjerende preg over seg.

Våre klienter

Har du et spørsmål?